https://www.youtube.com/watch?v=AuCn-DNq-9I
ISTORIA NOASTRĂ

Îmbunătățirea și protejarea sănătății animalelor este un angajament pe termen lung

Despre noi

Etica în afaceri și dorința constantă de a face lucrurile mai bine, au stat la baza consolidării unei companii sustenabile. Am evoluat, ne-am adaptat nevoilor domeniului și am crescut. Suntem mândri de echipa noastră, de calitatea produselor pe care le dezvoltăm și de clienții care ne-au devenit parteneri pe termen lung.

Noi suntem Delos Medica.

Delos Medica a fost înființată din grija față de animale, iar asta se vede în fiecare aspect al activității noastre. Numeroși clienți din lumea întreagă ne aleg datorită calității produselor și serviciilor noastre.

Mircea RomanFondator Delos Medica

1996 - Scriem istorie de aproape 3 decenii

În 1996 ne-am asumat promisiunea de a avea grijă de sănătatea animală. Am început prin comercializarea produselor medicinale veterinare ale unor companii internaționale de renume, cum sunt Sanofi, UpJohn, Intervet, KRKA, Pfizer sau Pharmacia.

2003- O nouă etapă în îmbunătățirea sănătății animale

Din dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții, tratamente moderne și eficiente, în 2003 am început să dezvoltăm propriile produse medicinale veterinare: antibiotice și suplimente vitamino-minerale sub diferite formulări farmaceutice.

2006-2008 - O fabrică la cele mai înalte standarde europene

Am început
construcția fabricii Delos Medica în anul 2006, lucrarea fiind proiectată de o echipă de specialiști cu vastă experiență în domeniu. 

Construcția fabricii s-a finalizat în anul 2008, având patru linii de fabricație, iar certificarea EU GMP, aprobată  periodic de către autoritățile în domeniu, atestă respectarea celor mai înalte standarde de calitate impuse de legislația europeană. În plus, pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților noștri, fiecare dintre produsele noastre este înregistrat conform cu reglementările internaționale. 

Avem responsabilitatea de a susține progresul medicinei veterinare în sprijinul sănătății animalelor și a societății în care suntem prezenți. Astfel, respectăm standarde stricte de siguranță în întreg lanțul de producție și cele mai înalte standarde de eficacitate în comercializare – de la spațiile de producție și fluxurile tehnologice, până la spațiile moderne de depozitare și mijloacele de transport care asigură respectarea normelor de calitate ale produselor noastre de la depozite până la clienți.  

Fabrica este specializată în producerea de antibiotice sub formă de soluții orale, antiparazitare sub formă de suspensii orale, pulberi hidrosolubile și premixuri medicamentate pentru animale de fermă (păsări, porci, vaci, oi și pești). 

2013 - Calitate europeană livrată pe tot globul

Începând cu 2013, ne-am dorit să exportăm calitatea produselor noastre și cele mai înalte standarde de producție în întreaga lume. Astfel,
anul 2013 a reprezentat un prim pas în construirea unei rețele globale de clienți. 

2014 - Prezent- Milioane de animale tratate cu medicamentele Delos Medica

Suntem partenerul de încredere a numeroși clienți din întreaga lume, iar produsele noastre ajută milioane de animale din
Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, America Centrală  și America de Sud.

Ne mândrim cu o echipă de cercetare multidisciplinară, în care medici veterinari, chimiști și experți caută zi de zi soluții pentru a veni în sprijinul animalelor și al celor care le îngrijesc.