https://www.youtube.com/watch?v=S0CQviVQBrQ
DELOS MEDICA

Partenerul tău de încredere pentru sănătatea animalelor

Misiunea și viziunea noastră arată responsabilitatea pe care o avem față de viața animalelor. Am pus întotdeauna pe primul loc bunăstarea acestora, înțelegând și răspunzând celor mai importante nevoi din piață. Inovăm și investim constant în cercetare, în profesioniști și în standarde de lucru, astfel încât să dezvoltăm soluții eficiente pentru clienții și partenerii noștri.

MISIUNE ȘI VIZIUNE

Misiunea și viziunea care ne ghidează activitatea

Sănătatea animalelor joacă un rol esențial în sănătatea oamenilor și a planetei noastre. Suntem cu toții interconectați și contribuim la sustenabilitatea ecosistemului în care trăim atât pentru noi, cât și pentru generațiile următoare.

Misiunea Delos Medica  este sa protejeze și să îmbunătățească sănătatea animalelor prin cercetare și inovație.

Viziunea noastră este să fim prima opțiune a clienților ca partener de încredere în protejarea și îmbunătățirea sănătății animale.

Valorile noastre

Valorile care ghidează misiunea Delos Medica sunt o expresie a viziunii avute încă de la fondarea companiei. Acestea reflectă modul în care ne desfăşurăm activitatea: etica noastră profesională în relaţia cu angajații și partenerii noştri.

Planuri de viitor

Scopul nostru este să continuăm să ne dezvoltăm, să investim constant în cercetare și să contribuim la îmbunătățirea sănătății animale la nivel global.

Pasul următor este unul important pentru noi, acela de a ne extinde portofoliul de produse cu medicamente pentru animalele de companie. Ne angajăm să facem performanță și în această nouă etapă și să îmbunătățim viața animalelor de companie din lumea întreagă.

integritate 

integritate 

integritate 

integritate 

integritate 

Suntem bucuroși să vă ajutăm!