https://www.youtube.com/watch?v=3r8l2qF7YW8
D E L O S   M E D I C A
Produsele pe care le livrăm sunt produse de înaltă calitate pentru sănătatea animală, care sunt în deplină conformitate cu ghidurile și reglementările GMP.

Siguranța alimentelor începe în laboratorul nostru

Suntem dedicați sprijinirii progresului medicinei veterinare în scopul îmbunătățirii sănătății animalelor și a mediului. Astfel, respectăm standarde stricte de siguranță în întregul lanț de aprovizionare și producție pentru a îndeplini cele mai înalte niveluri în eficacitatea pieței – de la spațiile noastre de producție și procesele noastre tehnologice, până la depozitele și mijloacele de transport moderne, care asigură respectarea standardelor de calitate ale produsele noastre sunt îndeplinite de la producție până la clientul final.

Fabrica noastră este specializată în producerea de soluții orale, antiparazitare sub formă de suspensii orale, pulberi solubile în apă și premixuri medicamentoase pentru industria zootehnică (păsări, porci, vaci, oi și pești).

În plus față de producția mărcilor proprii Delos Medica, oferim servicii extinse de producție cu taxă.

Dezvoltare de produs

Dezvoltarea formulării de produse medicinale veterinare sigure, eficiente și calitative: selecția formelor de dozare, excipienților și sistemelor de închidere a recipientelor adecvate

Studii de stabilitate

Proiectarea și execuția studiilor de stabilitate pentru a stabili durata de valabilitate a produsului și durata de valabilitate în utilizare, precum și menținerea unui program adecvat de stabilitate în curs de desfășurare.

Dezvoltare analitică și validare a metodei

Dezvoltarea de metode analitice pentru demonstrarea stabilității produselor și validarea acestor metode: specificitate, liniaritate, acuratețe și robustețe.

Dezvoltarea procesului

Dezvoltarea și optimizarea proceselor: de la scară de laborator și pilot până la loturi la scară de producție.

Fabricare

Producerea cu taxă de produse medicinale veterinare: , lichide orale, pulberi orale, suspensie orală, premixuri medicamentoase

Validarea procesului

Demonstrarea capacității de a produce în mod constant un produs finit de calitatea cerută.

Suport de reglementare

Asistență de reglementare pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului: pre-aprobare (studii de validare, studii de stabilitate, etc.) precum și post-aprobare.

Suntem bucuroși să vă ajutăm!